ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Sunday, April 29, 2012

4 in 1 Resipi Pilihan Minggu Ini... Sibuk Tahap Gaban!Assalammualaikum.. Selamat bersantai hujung minggu bersama keluarga dan teman tersayang... Hari ini hari yang begitu sibuk buatku.. bermacam tugas yang harus ku bereskan... dapur memang tak berasap hari ini.. tapi sebelum meninggalkan dapurku ini... sempat juga ku pilih N3 yang lepas-lepas buat semua teman blogger baru dan lama mencuba yang mana berkenan. Manalah tahu ada yang terlepas pandang.. maka telah ku pilih secara sesedap jari menekan gambor-gambor yang ada di dalam folder tu.. namun begitu setiap kejadian masakan di dapurku ini, pasti ada terselit kisah di sebalik resipe tu yaa... jangan lupa cuba yaa.. cayang kat you all.. 

Ayam Dan Daging

  1. NASI LEMAK AYAM PANGGANG TAIRU
  2. SUPER CRISPY CHICKEN WRESTLING
  3. DAGING BLACK PEPPER DAN TUMIS AIR SHITAKE
  4. KURMA KAMBING VS MINI BAGUETTE

CAKES, CUP CAKES
 & DESSERTS

  1. CAKES & CUP CAKES
  2. DESSERTS
IKAN
  1. ASAM PEDAS
  2. IKAN GORENG, KICAP, BERLADA
  3. MASAKAN IKAN MASIN
  4. IKAN STEAMSyukur Alhamdulillah... hari ini dan minggu yang seterusnya i tersangatlah sibuk nOooooo.... pelbagai urusan dan persiapan.. yang perlu ku uruskan... Al-maklumlah... tinggal lagi beberapa hari lagi  Abang Amin akan berangkat ke PLKN... pada 1 mei..

Dan selepas itu i terlalu sibuk membuat persiapan untuk ke PWTC, pelancaran 2 buah Karyaku.... pada 5hb Mei 2012 Hari Sabtu tepat jam 11 pagi... karyaku yang ke 8.....dan syukur Alhamdulillah...
Pelancaran Buku Resipi Sajian Istimewa Shahriah Abdullah...
buku resipi ku yang sulong... dan Insyallah ada rezeki bakal menyusul yang kedua pulak.. tu nanti hentah bila hahahaa....Khas buat semua teman... blogger baru dan lama... jangan lupa dapatkan kesemua karyaku yaa... buat masa sekarang hanya ada di PWTC... dan selepas itu barulah ada dipasaran... akan ku update kelak... stay tune!

Selamat beriadah bersama keluarga dan teman tersayang...

i sayang kat you all... jaga diri jangan noty-noty... senyum selalu.. Insyallah bila ada kelapangan waktu pastinya akan ada resipi khas buat semua...

Salam sayang......TATA!!

CLICK HERE FOR MORE ADVERTISING TQ