ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Saturday, March 26, 2011

TELUR GULUNG CILANTRO

TELUR GULUNG CILANTRO
Muahahaa.. apalagi??? telur?? lupa plak nak buh gambar Mak Ayam i yang garang tu hehe.. tak sah ek.. lian kali aje ler kububuh... okay telur gulung! rajin benau kononnya.. padahal dah tak beridea! hahaa.. apa pun rasa TELUR GULUNG CILANTRO ni memang ler sedap! rasa telur haha.. okay CILANTRO tu maksudnya daun ketumbar tu jerk.. bukan pelik benau pun...:):) dah tu jerk!

JOM!!! SALIN RESIPE!!!
TELUR GULUNG CILANTRO

Bahan-bahannya :
4 biji telur ayam
1/2 biji bawang merah (besar) ~ dadu
3 ulas bawang putih ~ dadu
serbuk lada hitam *kasar
2 batang daun ketumbar ~ hiris
sedikit garam

Cara memasak :

Campurkan kesemua bahan-bahan di atas. Panaskan kuali dengan sedikit minyak. *sha guna kuali non stick lebih mudah dan cantik
Gorengkan diatas kuali sehingga masak dan balikkan.
Gulungkan dan potong serong!

TENGG!!! TARRAA!!
TELUR GULUNG CILANTRO
SEDAP. MUDAH. CANTIK!
 dah tu jerk ekk.. must try oke..:)

Pstt.. PENGUMUMAN.. MULAI 26HB MARCH 2011 yakni hari ini ler hehe.. BLOGS SHASHA SUKA (HOBI) tu.. akan DIUPDATEKAN SENTIASA DAN SETIAP MASA *(jika berkesempatan ler ekk..) KHAS DAN KHUSUS UNTUK KAUM WANITA.. TENTANG DUNIA KECANTIKAN DAN BERFESYEN.. walaupun i cuma insan biasa sahaja.. tetapi BLOGS KHAS DAN KHUSUS UNTUK KAUM HAWA NI TAk banyak.. betulkan?? SO SEKARANG NI.. BOLEH LER SENTIASA JENGAH DI BLOGS SHASHA SUKA TU EKK.. UNTUK SIAPA??? KHAS BUAT ANDA.. KHUSUSNYA KAUM WANITA DAN REMAJA.... CEWAHH..:):) SEGALANYA KHAS UNTUKMU DARIKU.. SHAHRIAH ABDULLAH.. TERIMA KASIH SERING BERKUNJUNG KE SINI YAA..:) DATANG SELALU EKK.. EKK... KLIK SINI >>>> UNTUK KE BLOGS SHASHA.... SUKA >>>KHUSUS UNTUK DUNIA WANITA...:):)


TATA!!


No comments:

CLICK HERE FOR MORE ADVERTISING TQ