ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Saturday, June 30, 2012

7 Resipi Pilihan Untuk Anda Cuba! Dan Give AwaY 1001 Resipi


Resipi Pilihan Untuk Anda Cuba! 


Assalammualaikum.. Selamat Sejahtera semua teman-teman..:) N3 kali ini adalah N3 ringkas yang i pilih untuk teman-teman semua cuba... manalah tahu idea kering.. sibuk berkerja sepanjang minggu dan tiba hujung minggu nak memasak di dapur termenung tak tahu apa yang nak di masak buat keluarga tersayang :D so i share ler sedikit idea... tak cuba pun tak pe.. tak pe.. dengan motto.. 'Sharing is caring..' ;)


Sepanjang minggu ini i memang sibuk sangat, sehinggakan masa yang i lalui terasa lambat benar berlalu :)) sebab kena travel setiap hari, memandu sendiri tanpa supir :D meredah panas mentari.. turun naik tangga... waduhh.. penat sungguh! tapi menyeronokkan :D

 i rasa malas sangat nak keluar rumah hari ini macam nak santai dan duduk berlengkau atas sofa depan tv tu hah!
best betullahh.. ;)


Pak Habibi pulak awal-awal lagi dah booking sebuah lokasi untuk kami sekeluarga bercuti.. taklah lama... ke mana tu??? Wahh.. dengarnya tempat tu sunyi sepi! berkabus dan tak ada kenderaan lalu lalang ;) jauh terpencil... dan hanya yang menginap aje boleh datang ke situ! Zoo ke?? muahhaaaa... mungkin juga! :))



Insyallah bila i balik aje dari bercuti tu nanti.. semestinya i akan share kat you all yaa.. cayang kat you all.. :)
Tunggu i balik tau! :D

7 Resipi Pilihan Untuk Anda Cuba! 


















Sekian sahaja N3 i kali ini... i akan bertolak untuk bercuti 'ala pendek' selepas jam 12:30 tengahari nanti... sebelum bercuti tu i nak kena melipat kain baju yang dah tingginya sama tinggi dengan gunung Everest! Mak ToOoooooOOOooolongggGgg!!!! :D



Jumpa lagi, jaga diri, senyum itu satu sedekah.. jangan noty-noty! taw.. cayang kat you all semua.. muahzzz... tunggu ada cenderahati buat anda.. tungguuuUUuu.. ada contest ke lepas ni??? mungkin juga! ;) ;) ;))



Assalammualaikum... :)

TATA!!!



Terlampau HEBATZZZZ!! KeleZZZ YoU!