ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Saturday, June 30, 2012

7 Resipi Pilihan Untuk Anda Cuba! Dan Give AwaY 1001 Resipi


Resipi Pilihan Untuk Anda Cuba! 


Assalammualaikum.. Selamat Sejahtera semua teman-teman..:) N3 kali ini adalah N3 ringkas yang i pilih untuk teman-teman semua cuba... manalah tahu idea kering.. sibuk berkerja sepanjang minggu dan tiba hujung minggu nak memasak di dapur termenung tak tahu apa yang nak di masak buat keluarga tersayang :D so i share ler sedikit idea... tak cuba pun tak pe.. tak pe.. dengan motto.. 'Sharing is caring..' ;)


Sepanjang minggu ini i memang sibuk sangat, sehinggakan masa yang i lalui terasa lambat benar berlalu :)) sebab kena travel setiap hari, memandu sendiri tanpa supir :D meredah panas mentari.. turun naik tangga... waduhh.. penat sungguh! tapi menyeronokkan :D

 i rasa malas sangat nak keluar rumah hari ini macam nak santai dan duduk berlengkau atas sofa depan tv tu hah!
best betullahh.. ;)


Pak Habibi pulak awal-awal lagi dah booking sebuah lokasi untuk kami sekeluarga bercuti.. taklah lama... ke mana tu??? Wahh.. dengarnya tempat tu sunyi sepi! berkabus dan tak ada kenderaan lalu lalang ;) jauh terpencil... dan hanya yang menginap aje boleh datang ke situ! Zoo ke?? muahhaaaa... mungkin juga! :))



Insyallah bila i balik aje dari bercuti tu nanti.. semestinya i akan share kat you all yaa.. cayang kat you all.. :)
Tunggu i balik tau! :D

7 Resipi Pilihan Untuk Anda Cuba! 


















Sekian sahaja N3 i kali ini... i akan bertolak untuk bercuti 'ala pendek' selepas jam 12:30 tengahari nanti... sebelum bercuti tu i nak kena melipat kain baju yang dah tingginya sama tinggi dengan gunung Everest! Mak ToOoooooOOOooolongggGgg!!!! :D



Jumpa lagi, jaga diri, senyum itu satu sedekah.. jangan noty-noty! taw.. cayang kat you all semua.. muahzzz... tunggu ada cenderahati buat anda.. tungguuuUUuu.. ada contest ke lepas ni??? mungkin juga! ;) ;) ;))



Assalammualaikum... :)

TATA!!!



19 comments:

dapurCikWan said...

Amboi2..sakan ye kak sha! selamat bercuti...seronoknya.... ;))

Shahriah Abdullah Novelis said...

Tq so much CW taklah sakan.. nak berspa kononnya... :)) muaahh selamat bersantai hujung minggu yaa.. cayang dia!

norhanim md zain said...

Selamat bercuti dan beristirehat Shaa...jgn lama lama tau rindu nanti nak baca celoteh sha.....daaaaaa:)))

~~zana@pb~~ said...

Nak jugak souvenir tu....tak kira!

Akk dah klik utk sha:-)

ibh_sue said...

Kak sha, selamat bercuti. Sue pun nak bercuti jg. . Balik kampung ja. Heeeeee. .

mama sara nur said...

assalam Sha
salam singgah ye
selamat bercuti tentu best tempat tu nanti.
jg tq share resepi @ bg idea nak masak apa he he tqqqq Sha

Amie said...

Uniknya.... dipilihnya jumlah 7 untuk kami yang ditinggalkan, selamat bercuti Sha...rehat-rehatkanlah badan & minda, penat tu...

rahel said...

Wa..wa..waaa...pegi bercuti ye...nak ikut la...hehe..
Kak Shah..Rahel tertawan dengan creme brulee tu..nanti akan dicuba..sila jadi pengadil..

rahel said...

Wa..wa..waaa...pegi bercuti ye...nak ikut la...hehe..
Kak Shah..Rahel tertawan dengan creme brulee tu..nanti akan dicuba..sila jadi pengadil..

myda_ahmad said...

dlm 7 jenis tu,insyaallah nanti nk try kek marble tu...msti sedapkan!...

inahar ali said...

sha cayang..akak just nk inform sbb link older post kt bawah page ni kalu di klik jek..terus ke widget apa ntah! dari dulu akak try..bila klik jek dia pi ke widget tu bukan ke older post! mungkin silap link kot sha..nnti cuba cek ye!

Yatie said...

selamat bercuti dan beristirehat Sha, akak pun nak cuti2 gak ni..just balik kampung je..jadilah kan...yg penting cuti masak kejap..he3..balik nnti sambung balik masak2..mmng best menu2 yg Sha sediakan ni..mesti cuba..tq...

Nur-nba said...

Salam.. Kak Sha, sedap2 menu juadah hasil air tangan akak tu.. Kak, jemput masuk GA anjuran Nur.. Senang je.. :) Enjoy your weekend!

Mamasya said...

Slmt berhujung minggu dan slmt bercuti Shaa sekeluarga. cuti dulu nanti masak2 yg special lagi...bolehlah tumpang jamu mata...

Rohah said...

nak bercuti pulak yeh kak...hadiah dr pak habibi akak tu..nti bawak ole2 naaa...

FnF Simple Life said...

selamat bercuti kak sha n famili...best nye...sedapnye menu2 pilihan kak sha...nyum3x

Si Matatajam said...

Bestnya bercuti... Take care k.sha... Nak tunggu akak wat GA la plak lps ni..

Naz / Nadz COSK said...

Hai Sha..

Ooooo..pergi bercuti yer.. Ermm..banyaknye resepi.. Nama resepi pun..mak oiii...terpesona I..

Semoga berjaya ye dgn giveaway 1001 resepi tu.

Kamalia said...

selamat bercuti kak sha..bestnya.:)
nnt saya belek resipi yg di atas satu demi satu ye..tq kak

CLICK HERE FOR MORE ADVERTISING TQ