ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Wednesday, July 18, 2012

Tarikh Tutup Kuiz dan Soalan Semakin Bertambah, Hadiah Juga Bertambah! Wahh Gitewww


Assalammualaikum... :)

Tak ada resipi :D yang ada i nak update tentang kuiz mudah yang bertajuk... 

'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'

Syukur Alhamdulillah semakin ramai yang turut menyertai kuiz mudah.. terima kasih kepada yang sudi yaa.. bersusah payah nampaknya! ada yang cakap macam marathon pun yerk! hehehe.. apa taknya soalan bersepah sana-sini ku bubuh. Barulah adventure tak giteeww? ya giteeew :D

Bila Tarikh Tutup Kuiz?

Dua minggu sebelum raya :D

*sebelum raya you all dah terima hadiah :)*

wahhh... lama tu kan?

memang lama... sebab apa i anjurkan kuiz ini?

You all wajib jengah sini dan baca tiap baris kenapa i anjurkan kuiz mudah ni, selain tajuk di atas tu.. SILA KLIK DI BAWAH TU YA.. :)


dan sekarang faham ler kenapa tarikh tutup kuiz ni panjang bebenau..

nak tahu kenapa lama benor???

Okay memang rezeki kengkawan yang join kuiz ni.. pagi tadi kawan i you all tak kenal :D dia berminat dan teruja nak hulurkan 'HADIAH' hah! gitewwwwww... i pulak yang TERUJA!!
i tak mintak dan tak sebut nak apa.... kalau CASH$$$
you nak ke??? ;) sabor sekarang ni kawan i outstations nun jauh di sana.. minggu depan dia balik.. :D kita tunggu apa hadiah dia nak bagi ekk... :)

so bila ramai yang join... banyak pulak hadiah... wahhh!!! best! best!!!! pulak kuiz mudah... dah tu.. macam marathon you all nak ke sana dan ke mari.. tu ler yang adventure nya.. :)

SATU HARI BERAPA SOALAN KUIZ TERKUMPUL AKAN DI KELUARKAN??

JAWAPAN :

mungkin 1 soalan..
mungkin juga 2 soalan...
mungkin 3 soalan..
mungkin 4 soalan..
dan mungkin tiada soalan?

sebab tu nak kena link dan bubuh 5 blogs i kat tepi blogs you all tu sebab mudah nak monitor.. lepas ni i tak akan bagi hints lagi tau.. :D

Untuk kengkawan yang baru nak join tu.. sila isi borang dulu yaa.. masih belum terlewat kalau minggu depan join pun masih sempat...




SENARAI NAMA YANG TELAH TURUT SERTA :

  1. http://www.tiffinbiru.com/
  2. http://asyifamustaffa.blogspot.com/
  3. http://qasehququinnie.blogspot.com
  4. http://hanasafirahidayah.blogspot.com/
  5. http://dapurcikwan.blogspot.com/
  6. http://salamisimon1.blogspot.com/
  7. http://zila4ever.blogspot.com/
  8. http:/rziehany.blogspot.com
  9. http://salmikhairil.blogspot.com
  10. http://azillakhalison.blogspot.com/
  11. http://galeriduniaku.blogspot.com
  12. http://shimasall.blogspot.com/
  13. http://jemariasmara.blogspot.com
  14. http://branipunyabudak.blogspot.com
  15. http://whymore.blogspot.com
Tu dia.. hadiah ada lebih 30!!! belum ramai lagi yang turut serta tu... bukan 30 hadiah! setakat ini yang belum sempat ku masukkan dalam N3 lebih 40 hadiah!!!!!!!!!!!!!!

terus pengsan!! bukan you all.. tapi i.. sebab sibuk mengerjakan kuiz mudah ni :))


Mangkuk bertutup ceramic antic dari China... antara hadiah yang baru di masukkan.. untuk tahu hadiah apa yang dah tersedia?


Eshhh tu baru sikit tunggu malam sikit ekk.. sabor...



Setakat ni i dah keluarkan 4 soalan terkumpul..

kepada kengkawan yang baru nak join tu tak berapa faham boleh turunkan komen di bawah tu yaa.. dan kalau tak berjawab :)) sila klik LINK kengkawan kita yang dah join tu.. bukan main hebat lagi memasing siap share A-Z lokasi tiap SOALAN TERKUMPUL tu.. you all memang terbaik!

Sekian sahaja.. sambung nanti..

Assalammualaikum.. :)

TATA!!


13 comments:

Amelia said...

Hi my dearest Sha, wah... banyak hadiah menarik. Sorry lah gua tertinggal keterapi belum sempat nak baca posting you semalam.
Malam ini I naik helicopter datang ya.

Gua tak sambut Hari Raya boleh join?
Joke2x ya, jangan marah.

Jumpa lagi, mau kerja dulu. Muahhzzzz..................cayang you!!!

Shahriah Abdullah Novelis said...

Amelia amoiiii cayang youuuuuuuuuuuuuuuu... i jarang masak sekarang tapi bagi kuiz hehehee.. yu must join! hadiah best tau... you mau apa kereta?? okay nanti i sediakan LOL!! cayang you jugak! muahzzzzzzzzz

Norzie hany said...

link blog i betul2 special...moga bertuah.

zuwaidah said...

mari2 sapa tak join rugi...opppssss kak zu pun tak join lagi nih

Salmi Khairil said...

memang pusing2 saya berlari ke sana ke mari..kalau lari bebetui mau kurus macam nie..hehehe

Mat Gebu said...

Salam yeaa Datin...erkk, sesungguhnya patik hanya bantu promosi sahaja, bukan tak sudi nak join, tapi..tapi...tapi... (jawapannya telah ku tulis di bawah komen Datin di blog DTS ku itu..huhu)...jadi harap datin faham sangat2 yea..meh sini pantun sikit...

PETANG-PETANG MERAUT LIDI,
MERAUT LIDI DI ATAS JETI,
HARAP MAAF BUKAN KU TAK SUDI,
SEKADAR MEMBANTU SEIKHLAS HATI...

quinnie said...

kak sha..lepas join GA akak ni rasa syok pulak..hehehhe....jgn addicted sudah ler...adduuiiiii!!! heheheh

Shahriah Abdullah Novelis said...

kak Norzie betullah link akak ada katon menjerit sambil menangis hehehhee

Shahriah Abdullah Novelis said...

kak Zuwaidah jom join mudah je tu hadiah banyak naaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salmi kalaulah boleh kurus jari je kot hehhehehee

Shahriah Abdullah Novelis said...

W'salam Tan Sri CMG.. hehehe okay i pun dah jawab kat komen you tu.. i faham apa pun nama you tidak akan di padamkan tanda terima kasih sebab turut sama berkongsi info.. alamak sha tak reti pantunlah.. tak pe i cuba... anak angsa terkedek-kedek, pergi ke kebun keledek, tak pe tak pe... tak join tak pe... hadiah untuk you tetap jadik! wahhh ngko tengok pantun hancuss punya sudah keluar heheheee

Shahriah Abdullah Novelis said...

Quinnie cayanggg tak pe.. asalkan jangan tetido atas keyboard sebab nak tunggu soalan kuiz masuk lagi hehehehhe

Asyifa Mustaffa said...

mmg mencabar le kuiz nie.....huhuhu....

CLICK HERE FOR MORE ADVERTISING TQ