ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Wednesday, July 18, 2012

Senarai Nama Yang Telah Menyertai KUIZ MUDAH 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew' '


Assalammualaikum, :)


Selamat pagi semua. Syukur Alhamdulillah nampaknya KUIZ MUDAH bertajuk 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :D' mendapat sambutan yang menggalakkan dari semua teman-teman.

Kepada yang belum lagi menyertai KUIZ MUDAH  yang i anjurkan tu, bolehlah mula dari sekarang ya, bukannya susah cuma leceh sedikit pada awalnya. Biasalah mana ada kerja yang mudah. Mula-mula aje.. lepas dah selesaikan 5 langkah Terma dan Syaratnya tu.. hahhh... lepas tu dah tinggal tunggu soalan kuiz di keluarkan. Setakat ini dah di keluarkan 2 SOALAN KUIZ, yang mana ketinggalan tu silalah isi dulu borang :)) 5 langkah Terma dan Syaratnya. :D

 Apa Yang Perlu Anda Lakukan? Mudah Sahaja!
:
:
:
:

Langkah pertama :

  1. Sila tags gambar di bawah ini setiap kali anda semua ingin turut serta di dalam pertandingan kuiz ini. 
  2. Setelah itu tampalkan di setiap N3 yang anda buat dengan tujuan memanjangkan silaturahim dan lebih ramai lagi yang turut serta dan penyumbang trafik paling banyak adalah kiraan pemenang paling UTAMA.
  3. Dan buatlah apa jua cerita yang anda rasakan perlu :-D
  4. Dan jangan lupa taip : 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'


:
:
:
::
:
::
Langkah Kedua :

  1. Join atau tanda 'LIKE' di Fan Page Shahriah Abdullah klik sini >> http://www.facebook.com/pages/Shahriah-Abdullah-Masterchef-Malaysia/250614934995434
:
:
:
:
:
:
:
:
Langkah Ketiga :

Join kelima-lima blogs Shahriah Abdullah iaitu :

Langkah Keempat :

  1. Link kan kelima-lima blogs itu di tepi blogs anda semua.
:
:

:

:

:

:
Langkah Kelima :

  1. Sentiasa follow tiap N3 yang bakal ku kongsikan di dalam kelima-lima blogs yang ada. *bergantung kepada blogs yang aktif di masukkan N3*
  2. Setelah itu kumpulkan soalan kuiz sehingga di beritahu.

Okay rasanya setakat ini itu sahaja, mudah sahajakan.. apa yang perlu anda lakukan hanya ikut DAHULU 5 Langkah yang di atas.

Soalan kuiz Insya~ALLAH bakal ku kongsikan tidak lama lagi. Jadi jangan terlepas pandang.. kerana hadiah yang bakal ku hadiahkan ada lebih 30 HADIAH MISTERI*setakat ini* kelak akan di paparkan :-D

Tarikh tutup... RAHSIA :-D

Yang mana tak faham tu bolehlah turunkan sebarang pertanyaan di sini yaa.. 

Sekian terima kasih..

________________________________________________________________________

Dan Peserta yang telah memulakan misi pencarian SOALAN KUIZ i sertakan di bawah ini, so you all yang mana tak berapa faham boleh rujuk dari kawan-kawan kita yang lain tu yaa... mereka yang yang telah menyertai setakat ini ialah :

  1. http://www.tiffinbiru.com/
  2. http://asyifamustaffa.blogspot.com/
  3. http://qasehququinnie.blogspot.com
  4. http://hanasafirahidayah.blogspot.com/
  5. http://dapurcikwan.blogspot.com/
  6. http://salamisimon1.blogspot.com/
  7. http://zila4ever.blogspot.com/
  8. http://norziehany.blogspot.com
  9. http://salmikhairil.blogspot.com
  10. http://azillakhalison.blogspot.com/
  11. http://galeriduniaku.blogspot.com
  12. http://shimasall.blogspot.com/
  13. http://jemariasmara.blogspot.com
Okay setakat ini baru sahaja 10 orang hadiah yang di sediakan lebih 30!! waduhh.. kalau tak ramai yang menyertai jawabnya mereka di atas tu bawak balik sorang 2 hadiah ler yerk :))

*SESIAPA SAHAJA YANG JOIN SILA LINK KAN PADA i yaa, takut i terlepas pandang :D*

Kepada semua rakan blogger baru dan lama, apa tunggu lagi.. meh! ler join! JOM!!

Satu lagi hadiah yang baru sahaja ku masukkan DI SINI


Wahh.. 2 batang bukan sebatang tu aww.. 
banyak lagi hadiah yang bakal ku paparkan dan update DI SINI


Sekian terima kasih, sebarang soalan boleh ajukan di bawah kotak komen di bawah tu yaa.. antara dengan cepat atau lambat je ku jawab.. :))

TUNGGU SOALAN KUIZ YANG KETIGA!!

bila-bila masa sahaja lagi ;)

Assalammualaikum.. :)




TATA!!!

28 comments:

dapurCikWan said...

yeay2...maceh kak sha, dah tersenarai blog CW kat situ =))

dapurCikWan said...

wow lipstik ;))

ShimaSalleh said...

baru nk follow blog lain pg ni hikhik.. lmbt sket.. hihihi

Shahriah Abdullah Novelis said...

Cw cayang tq so much sebab join ehh cayang dia.. hah! dah boleh berangan nak hadiah mana satu hehehee.. ada banyak hadiah tau... Insya~ALLAH siapa yang menyertai pasti akan membawa pulang hadiah kecik ke besor ke yang penting sama2 kita memeriahkan dunia blogging kita yaa.. muahzzzz

Shahriah Abdullah Novelis said...

Alun okay dik good luck! muahzz

Asyifa Mustaffa said...

Salam K.Sha....
maceh...tersenarai sudah....nak hadiah bnyk2.....:)~~ suara tamak nie...! hehe...

Norzie hany said...

Sis dah join ye.

Shahriah Abdullah Novelis said...

Kak Norziehany tq so much.. ya betul soalan boleh di paparkan dalam N3 tetapi jawapan simpan dalam hati ehehe.. tq so much kak,,

Sari Yusa Ibrahim said...

insyaAllah, ya sis.. tungguuuuuuuuuuuu!!

Shahriah Abdullah Novelis said...

YSI gerenti tungguuuu macehhh :))

Norzie hany said...

A'ah la Sha....gatai pulak katun ni nak menjerit kat link i.nape jadi mcm ni eh.

Shahriah Abdullah Novelis said...

Wsalam Asyifa okay semua hadiah akak bagi ko semua *stok berihati* muahahaaa gurau je haaa

Shahriah Abdullah Novelis said...

Kak Norzie tu lah pasal memacam cara sha buat.. copy paste kuar katon :D sha taip sebijik2 pun kuar katon melalak cam tu heheheee.. anggor nak menang tu.. :)

myda_ahmad said...

tq sha nama dh tersenarai....semua hadiah best2belaka ,ermmmmm...rugilah kalau x join....tu yg tgh2 mlm pun masih lg bw blog sha..tunggu soalan kuiz punya pasal huhuhu.....takut2 terlepas pulak nanti...

Shahriah Abdullah Novelis said...

Tq so much Kak Myda ya betul tu.. sha pun sampai naik pening duk menghadap blogs hehee.. tak pe.. bersempena bulan puasa tu yang sha nak buat kuiz mudah ni.. siang hari mana boleh tayang gambar makanan kita tayang soalan kuiz ehh.. tq so much kak..:)

~azillakhalison~ said...

salam kak sha..hehe nak join juga :))

http://azillakhalison.blogspot.com/2012/07/yuhuujom-joinga-dari-kak-shariah.html

Salmi Khairil said...

setakat nie target hadiah mug tu dulu..

Wani said...

salam kak sha sempat lagi ke wani nak join ni cam dah semput je masa .....huhu... rsa dah follow semua blog cuma x wat entry lagi.. mula2 tu x faham gak tapi tengok kawan2 lain buat ...x pe lah nanti nak cuba :))

Shahriah Abdullah Novelis said...

Azilla okay noted! tq so much akak dah link kat atas tu... soalan ketiga dah ada! yeay! cepat cari hehehe

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salmi nak mug je?? ada lagi lepas ni sure pengsan punyer hehehee

Shahriah Abdullah Novelis said...

Wasalam Wani.. sempat lagi dik.. tak faham geledah aje kat blogs kengkawan kat atas tu..:) join tau hadiah banyak!

Shahriah Abdullah Novelis said...

Assalammualaikum semua yang join SOALAN KUIZ YANG KETIGA DAH KELUAR! gi cari gi cari hehehe :D

~azillakhalison~ said...

tq kak shaa...hehe link dah masok..:)

Wani said...

kak sha .. buat apa tu!!!! .. wani dah join dah ... kalau ada rezeki dapatlah GA yang meletup2 dari kak sha tu ya ,, hihi

http://galeriduniaku.blogspot.com/2012/07/lebih-ramai-lebih-meriah-dunia-blogging.html

Shahriah Abdullah Novelis said...

Azilla cayang ya link dah ada.. :))

Shahriah Abdullah Novelis said...

Wani tq so much akak dah linkkan kat atas tu ya dik..:) macehh muahzz

shazrina said...

kak sha, saye da join tau ...hehe http://branipunyabudak.blogspot.com/2012/07/lebih-ramai-lebih-meriah-dunia-blogging.html ..nak hadiah jugak wink wink (buat muke comel) ..

Zefa NorAsmara said...

Salam kak sha.. wah, penganjur kuiz yg hebat. Tak sempat komen, link saya dah ada di atas. Tadi lepas buat entry, line tak bp ok. Apapun, tkasih byk2 kak sha.. :D

http://jemariasmara.blogspot.com/2012/07/novelis-shahriah-abdullah-peserta.html

CLICK HERE FOR MORE ADVERTISING TQ