ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Tuesday, July 17, 2012

Lagi Hadiah Kuiz! Kasi Bakar Lagi! Jom! Join Kuiz!



Assalammualaikum... :)

Nampak tak gambar di atas tu?

Tu dia... sesiapa sahaja yang turut serta akan mendapat sekeping Book Mark Ice~Cream & Lolipop

*setiap penyertaan 1 keping seorang*


Dan sekeping kad raya berserta tanda tangan khas buat yang turut serta..:)

Yang penting kengkawan yang ingin Join kuiz mudah yang SEDANG berlangsung biar ramai TERUJA dan TERBAKOR-BAKOR nak turut serta kuiz mudah yang sedang HANGAT BERLANGSUNG!

*Hadiah akan sentiasa di UPDATE sentiasa DI SINI setiap MASA*

Sebelum nak join tu kenalah penuhi dulu...



 Lagi Hadiah Kuiz! Kasi Bakar Lagi! Jom! Join Kuiz!



6 buah Novel Karya Shahriah Abdullah

&

Sebuah Buku Resipi Sajian Istimewa Shahriah Abdullah

BERNILAI = RM141.40


Sebuah Mugs Eksklusif tiada di jual di mana-mana hanya PESERTA MASTERCHEF
SAHAJA YANG MEMILIKINYA..
 DAN KINI IA AKAN MENJADI MILIK ANDA


WANG TUNAI


WANG TUNAI



WANG TUNAI


1 PASANG Kain Sutera India Asli dan bukan dari Jalan Masjid India, tetapi di terbangkan khas dari India. Berkualiti tinggi. :-D

Panjang 6 meter dan lebar 1.5 meter :-D

Sangat cantik dan berlip-lap :-D

Warna light blue + light purple *hentah tak tahu nak ku terangkan* 

Berenda dan bersulam di kakinya :-D

Harga memang meleTOP!

i tak jual okeh.. :-D

PERCUMA! untuk siapa?

dan ini BUKAN.. HADIAH UTAMA...




1 Alat pemisah telur kuning :D


6 pasang Chopstic  Ceramic Antik Dari China (1 set)


Mugs Paling Eksklusif!!!!

Tiada jual di kedai atau pun di mana jua... :D

Hanya peserta MasterChef Musim Pertama sahaja yang dapat!

Dan kini i dengan IKHLAS hati ingin menyerahkan MUGS AZIMAT ini kepada yang BERTUAH...

JUGA INI BUKAN HADIAH UTAMA :D


4 keping kebaya :)) Fridge Magnet Dari Negeri Melaka!
so penggemar dan yang mana fanatik pengumpul Fridge Magnet apa tunggu lagi!! *terhad seorang dapat satu aje kebaya okeh :))*


2 batang lipstick ESTEE LAUDER LIMITED EDITIONS

Asli dan bukan tiruan, hadiah dari seorang teman karib yang baru pulang dari PARIS,

dan hadiahkan satu set make-up ESTEE LAUDER pada i..

dan sekarang 2 batang lipsticks ESTEE LAUDER LIMITED EDITIONS

~exocotic orchid
~barely nude CREME

bakal menjadi MILIK ANDA!!!!
*sorang sebatang :D*


Sebuah mangkuk ceramic bertutup antik dari China... mangkuk kesayangan i ni.. tak pe.. ikhlas ingin ku serahkan buat yang bertuah.. :)


Sebuah Wood Frame size XXL


Tabung Post Office England *plastic*


Bangle Bertatahkan Permata *tiruan*


2 naskah novel karya Shahriah Abdullah SECALIT SAYANG 



SEBUAH tabung kaca.. LADY BIRD AWW :D


2 naskah novel karya Shahriah Abdullah SETITIS KASIH 




2 keping fridge magnet GENTING HIGHLANDS


TERBARU DAN SEDANG PANAS! DI PASARAN!!!

2 naskah novel karya Shahriah Abdullah KERANA SEBIJI EPAL

UNTUK SINOPSIS KLIK SINI




2 naskah novel karya Shahriah Abdullah
 SERIBU RINDU UNTUKMU

antara novel yang meleTOP!




Ya dan banyak lagi hadiah bakal anda miliki... tungguu :D


WAHH.. setakat ini itu dulu yaa.. akan sentiasa ku UPDATE kan hadiah yang semakin GEMPAK!!!


APA TUNGGU LAGI!!

JOM! JOIN!!


Dan ada lagi banyak hadiah yang bakal ku paparkan.. :)

Assalammualaikum..

TATA!!


18 comments:

Mat Gebu said...

Alaaaaa.....chop setik tu pesal ada pulakkk...kacau lahhh...lawaaaaa. Buat sanggul pun sesuai tu...

Shahriah Abdullah Novelis said...

Tan Sri tu baru Chopstick aje boleh buat sanggul ada lagi... lebih hangat!!! tungguuuu heheehe

Emma said...

Berkenan sangat lah dengan kebaya nyonya tu..

gerhana luka said...

terbakor tapi serius tak reti nak mengklik-klik join kuiz

dapurCikWan said...

dah join kak sha =))

http://dapurcikwan.blogspot.com/2012/07/lebih-ramai-lebih-meriah-dunia-blogging.html

dan di sini

http://dapurcikwan.blogspot.com/2012/07/soalan-pertama-kuiz-kak-shahriah.html

Ummi said...

Sha, kalau Mat nak amik chopstik wat sanggul dia, Sha kena bagi sekali dgn kebaya taauuu....hahahhaa, lawak tul Mat nih...ada ke chopstik maheeiii dan lawooo tu nak dibuatnya cucuk sanggul...jgn cucuk mata mcm menantu Nyonya Mansor dah la yea Mat...hahahahaha...adeehhh. Ampuuun Sha, terlebih komen sudaaa...

Shahriah Abdullah Novelis said...

GL mudah aje tu.. gi jengah blogs kengkawan yang dah join... mudah hadiah menarik tau!

Shahriah Abdullah Novelis said...

Adikku CW cayanggg okay noted! tq muahzzzzzzzz

Shahriah Abdullah Novelis said...

Kak Ummi cayang hahaha tu laa kan Tan Sri CMG boleh nak chopstick buat sanggul nanti sha bagi dia kebaya nyonya tu hehee. Kak Ummi meh ler join... mudah aje tu..:)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Emma apa tunggu lagi silalah join yaa.. mudah aje tu.. hadiah pun banyak sangat tu heehe

Salmi Khairil said...

k.sha saya dah wat entry..tapi tak pasti betui ke tidak..tolong bg tau kak yer

Emma said...

terjebak jua akhirnya, heeeee, http://whymore.blogspot.com

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salmi dah betul sangatlah tu.. tapi jangan lupa tau.. penyumbang traffic tertinggi adalah pemenang utama..:)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Emma okay dah di linkkan tq so much.. good luck!

~azillakhalison~ said...

nakkk semuaaa..hahaha..tamak

hudamohamed said...

aduishhh menarik ni.. hadiah pun kategori yang dikumpul.. tp bab nak kelik2 ni yang tak reti.. kak sha, kena jawab semua soklan ker baru ade peluang menang..

Shasha Yacob said...

insyaallah kalau ada rezeki saya nak sangat novel kerana sebji epal tu . membakor-bakor dah semangat dekat dalam ni. haha, walaupun saya agak, bukan agak lagi dah memang lambat pun. fuh

Solehah Shamsuddin said...

thanks akak.hadiah tu dah sampai.nanti solehah update hadiah yg solehah dapat dlm entry ye :)

CLICK HERE FOR MORE ADVERTISING TQ