ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Thursday, November 28, 2013

Kembali Bersama Hidangan Pembalasan! Penuh Dendam! Masterchef Malaysia All Stars




Assalammualaikum!

Cakkkkk!!!!!

Hadoii... punyalah kekok! Punyalah terkial-kial masa nak update blogs yang hentah dah berapa kurun dah kutinggalkan... Bukan tak ingat tetapi masa begitu terhad untuk i bersantai-santai seperti dulu..... :(

Apa pun i tetap ingat kat rakan-rakan blogger! semuanya tiada yang terkecuali! Minta ampun dan maaf sebab dah berkurun tidak datang bertandang di dapur you olls.. :(


Okay! di pendekkan cerita sekarang ni i tengah busy dengan pengambaran Masterchef Malaysia All Stars!

Stress tak??? Giler tak stress ko Bedah??

Semua hebat2 belaka! Huh!..... Pengsan.... @__#
 
 KKebetulan today no shooting! so i memberanikan diri membuka Lappy i yang dah berhabuk jugak tu.... ikutkan tak nak! tapi hati meronta nakkk jugak!!!!


Okay! Fine! i bukak jugak akhirnya. Sebelum ni i just share info di FB dan Insta dan Twitter dengan Handset jer.... lebih ringkas! ala-ala ON THe GO! gituh!


And yang pandainya.. i tak tahu macam mana nak update blogs guna Handset i muahahahhaha... gasaklah kan...

Okay di pendekkan cerita...

Just nak bagi tahu kat you olls yang i masih bernadi muahahhahaha... dan i nak you olls tahu di mana i berada sekarang ini....

and sekarang ini juga i dikelilingi oleh retis2 hebat! sehinggakan membuatkan i hampir tak dapat control untuk tidak sama mengeletis!! Owwhhh... tidak! (tapak tangan atas dahi.. mata keatas!) ya giteww...


Okay what ever.... i tetap ingat kat you olls... hope you olls support me and all MCMA contestant ya!

I cuba update blogs bila2 i ada masa kelapangan yaa.. kekadang tu ada kelapangan contohnya 2 hari cuti and tak ada apa nak buat..

But i tak berani nak bukak lappy takut... takut... ya! takut macam sekarang ni laaaa... dok bertonyeh tanpa henti....!!!

and i taip ni pun hanya 5 minit ya! termasuk masukkan gambar! how fast???

WaoWW! maknanya mood untuk kembali kedunia blogging... ada HANGATTTT!!!

Okay! itu sahaja dulu... nanti update lagi.. tak janji bila..

jaga diri.. senyum selalu... nak cari i boleh cari at my Fan Page ada kat atas kanan sekali tu.. just klik 'LIKE'
Instagram pun boleh jugak.. tak de sape nak paksa... taip...... shahriahmasterchefallstars

Kalau tak tahu jugak... tanya Tan Sri Che Mat Gebu dia rajin buh komen kat Insta i... Thanks! Tan Sri walaupun i tahu you sokong kaler biru all the time!hahahaa....


Okaylah takecare! muahhhhzzzzz sayang semua!



TATA!!!!!

10 comments:

Airin Osman said...

hi kak sha...

rindu tau dgn celoteh kak sha...rerajin update yer...hari2 sye jengah umh akak =)..yakin boleh kak sha!!!

Sue Md said...

Hello Dear... Finally ada entree... Buzy kan...faham. All The best..

ummiaisyah said...

Salam rindu akak Sha cayang!!!! bz yer....takpe..ada taim kalu ...apdet la sikit2..rindu kt sambal blacan akak!

Mat Gebu said...

Moga dipermudahkan semuanya utk datin....yearghhh! hidup team biru....errrr ke hijau?....haha...

Chinta Safia said...

haiii kak...dah lama tunggu entry akak...All the best

Amie said...

Hai Sha..... memng dah berkurun lamanya dia menghilang ha ha ahah.... macam chipsmore... sejap ilang, datang balik.

Yatie said...

Hai Sha, terubat rindu di hati...btw moga di permudahkan semuanya...makin malatopsss U..

Phong Hong said...

All the best! Rindu you punya potpet :)

Noor Yusoff said...

salam Kak Sha ...baru sekarang muncul haha sekarang nie mesti busy dgn masterchef...good luck ye

Noor Yusoff said...

Salam Kak Sha...semuga berjaya

CLICK HERE FOR MORE ADVERTISING TQ