ADD BY NUFFNANG

SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Thursday, July 19, 2012

Penyumbang Trafik Setakat Ini Dan Terima Kasih Temanku



Assalammualaikum, :) Pertama sekali terima kasih kepada semua teman-teman blogger baru dan lama yang sudi singgah dan meninggalkan jejak. Begitu juga dengan kawan-kawan blogger yang baru dan lama yang sudi turut serta di dalam Marathon cari, terkejar dan terkais :D dengan hanya menggunakan mouse dan juga keyboard :)) terima kasih sangat :D


Tujuan Shahriah mengadakan kuiz terkumpul mudah ini adalah bertujuan dan bersempena 'BULAN RAMADAN' di mana kita semua  sebagai umat Islam di dunia ini akan melipat gandakan setiap amalan kerana pahala yang 'TERSEDIA' amatlah besar ganjarannya. Oleh itu jugalah Shahriah dah membuat persiapan awal-awal lagi. Ingin memanjangkan silaturahim di alam maya ini agar lebih di panjangkan dengan pelbagai ilmu dan info yang bermanfaat.



Dan juga bila tiba bulan puasa kita sebagai blogger masak-memasak terpaksalah menghadkan pelbagai post MAKANAN YANG ENAK! :)) demi menghormati semua umat Islam yang berpuasa.. kalau nak post pun dah petang hari dah dekat-dekat waktu berbuka :D selebihnya.. entah yaa.. sebelum ini bila tiba bulan puasa i memang langsung tak aktif di blogs mahu pun FB.. awal-awal puasa ya lah.. lepas tu senyapp :)) dah sibuk membuat persiapan rayalah katakan..:)



Tapi tahun ini terasa memang banyak kelainannya... mood nak menambah rakan dan taulan di dunia maya ini semakin mengganas! :)) seronok bila dapat mengumpul kawan-kawan dan berjalan dari satu pintu ke satu pintu rumah kawan-kawan semua. Dulu memang tak tahu.. dulu memang malu.. TETAPI SEKARANG... MAHU DAN TAK MALU LAGI! :D



Harap selepas ini lebih ramai lagi kawan-kawan yang join kuiz mudah yang i anjurkan, bukannya mudah nak menganjurkan kuiz ala-ala marathon ni tau... sampai sakit-sakit jari-jemari :D bukan you all aje marathon.. i lagilah.. lebih dulu marathon hadoii yai PON! :)) *bukan mengeluh*suka :D

Panjangnya i membebel???
 tau tak pe << yang ni i yang jawab bukan you all ;))

______________________________________________________

JUTAAN TERIMA KASIH BUAT TEMAN-TEMANKU..

Yang sudi membantu mewar-workan kuiz ini.. insan berhati luhur itu ialah...


Mulanya i ingat CMG nak join, selepas tu CMG buh komen dia bukan tak mahu join tetapi sebelum ini beliau tak pernah join mana-mana kontest atau pun kuiz jadi menghormati semua rakan-rakan blogger yang telah lama mengenali beliau, maka dia hanya tolong berkongsi info di dapur maya beliau.
Sebak hati i masa CMG cakap macam tu siap dengan pantun lagi.. dan ku balas pantun CMG dengan hentah2 apa2 pantun hehehehe... bukannya reti :D apa pun CMG Jutaan terima kasih ya... semestinya ada juga CENDERAHATI ISTIMEWA buat CMG nanti.. tunggu sehingga kuiz selesai akan ku agihkan serentak yaa.. apa? ehhh sabor :D Terima Kasih CMG.. nak tulis muahhzz tak boleh bukan muhrim.. :)) high~5!!! yeahh.. :D

Dan tidak ketinggalan juga... 
Ucapan Jutaan terima kasih dan terhutang budi buat...


Siapa tak kenal Kak Ummi Zaidi? Seorang Blogger Masak-memasak yang terkenal di seluruh Malaysia dan yang bersekutu dengannya. :D Sha kenal juga di dapur maya, sebelum ni tak pernah meninggalkan jejak di dapur Kak Ummi segan dan masa tu tak reti lagi nak buh komen :)) jakon pun ya jugak.. bila dah lama-lama ehh syiok pulak ekk..:) itulah indahnya dunia ber blogging ni, yang jauh dan dekat berkumpul di sini juga.. pusing-pusing jumpa kita terhagol-hagol bahu keluar masuk rumah kengkawan blogger yang lelain :)) terima kasih yaa Kak Ummi.. semestinya ada juga CENDERAHATI ISTIMEWA buat Kak Ummi nanti.. tunggu sehingga kuiz selesai akan Sha agihkan serentak yaa.. apa? ehhh sabor :D Terima Kasih Kak Ummi cayang dia muahzzzzzzzzzzzzzzzzz *yang ni okeh muhrim* :D


______________________________________________________

SENARAI TERKINI KENGKAWAN YANG TELAH TURUT SERTA SETAKAT INI 19HB JULAI 2012: 

  1. http://asyifamustaffa.blogspot.com/
  2. http://qasehququinnie.blogspot.com
  3. http://hanasafirahidayah.blogspot.com/
  4. http://dapurcikwan.blogspot.com/
  5. http://salamisimon1.blogspot.com/
  6. http://zila4ever.blogspot.com/
  7. http:/rziehany.blogspot.com
  8. http://salmikhairil.blogspot.com
  9. http://azillakhalison.blogspot.com/
  10. http://galeriduniaku.blogspot.com
  11. http://shimasall.blogspot.com/
  12. http://jemariasmara.blogspot.com
  13. http://branipunyabudak.blogspot.com
  14. http://whymore.blogspot.com
  15. http://chocoani.blogspot.com


_____________________________________________________________________________

PENYUMBANG TRAFIK DI SALAH SATU BLOGS SHAHRIAH

*ADA 5 BLOGS, DAN INI SALAH SATU DARINYA*


Referring URLs
Referring Sites




*PENYUMBANG TRAFIK YANG TERTINGGI ADALAH???*

hehehee tu baru satu blogs... ada lagi 4 blogs.. Penyumbang Trafik paling tinggi adalah antara Kiraan pemenang UTAMA selain dari soalan-soalan kuiz yang terkumpul... :D

______________________________________________________


Nak Join? Sempat lagi... :D





Sekian sahaja..

Assalammualaikum...

TATA!!

7 comments:

Mas Sani said...

Mas tumpang gembira dan seronok....betullh kak walau cuma bhubung di alm maya tp rasa rapat mcm dh lama kenal je....

Shahriah Abdullah Novelis said...

Mas cayang betul kan.. kalau di luar mana kita boleh kumpul semua kawan2 jauh dan dekat semuanya bersatu dan bertemu di sini.. tulah indahnya berblogging..:)

Zefa NorAsmara said...

Kena gigih berusaha lagi ni. Wish me luck ya.. :D

Shahriah Abdullah Novelis said...

Zefa good luck dan semua yang menyertai kuiz.. :) tq tq

Ummi said...

Muaaaahhhsss jgk la tuk Sha...alahaaii Sha, melambungsss tingggisssnya pujian, mana ada akak tersohor...dah nak tenggelam dahpun ni, hahaha, promo ni xda apa2 lah, sikit punya hal...ini je yg boleh akak berikan sebagai sokongan moral yg x berbelah bagi kepada semua blogger2 yang sedang rancak mcm Sha, akak suka tengok..!

Tp terkezuuuut tang hadiah tuk akak tu....alahaaaiii akak saja2 je nak mintak ramai2 masuk, xyah susah2 la Sha, ikhlas jek pun....sigaaann aaii taauu...muaaahhh!

Asyifa Mustaffa said...

adehhh...kene gigih usaha lagi nie....tp itu la....masa sngt2 mencemburui sy...huhuhu....

Shasha Yacob said...

susah payah cari soalan, senang-senang je dapat jawapan. ya giteew. camna ar trafik tu ? *pening

CLICK HERE FOR MORE ADVERTISING TQ